Enerziaa viestintään!

Miksi ottaisit viestintätoimistokumppanin?

Jos yritystä ja sen palveluja ei tunne kukaan, siitä ei kiinnostu kukaan. Samoin käy, kun yritystä ja sen tuotteita ei tuoda esiin oikein ja oikealle kohderyhmälle. Viimeistään ikävä sosiaalisen median kirjoittelu saa tuloskäyrät kaakkoon.

Enerzia Koulutus ja Viestintä auttaa yrityksiä tavoittamaan asiakkaat oikeanlaisella viestinnällä. Koulutan ja konsultoin sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä, valmennan yrittäjiä, esimiehiä sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöstöä esiintymis- ja vuorovaikutustaidoissa, autan brändin kirkastamisesssa sekä teen tolkullisia tekstisisältöjä eri kanaviin. Hoidan myös yrityksenne mediasuhteita ja some-viestintää sekä laadin viestintä- ja markkinointisuunnitelmia.

Eila Aalto

”Olen Eila Lokka, esiintymiskouluttaja, viestinnän asiantuntija, strategi ja toimittaja. Minulla on lähes 20 vuoden kokemus kouluttamisesta sekä yritys- ja organisaatioviestinnästä tiedottajana ja viestintäkonsulttina.

Olen työskennellyt myös mainostoimistojen strategina, konseptisuunnittelijana ja copywriterinä sekä lehti-, radio- ja verkkotoimittajana. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, tiedottaja (MTi), opettaja (Pdt, PGCE) ja yhteisömanageri (Kinda Oy:n sosiaalisen median yhteisömanagerivalmennus).

Kirjoittamiini teksteihin voit tutustua mm. Editori.fi-asiantuntijapalvelussa.”

Eila Lokka
Enerzia Koulutus ja Viestintä