Enerzia2018-12-05T16:32:24+00:00

Enerziaa viestintään!

Jos yritystä ja sen palveluja ei tunne kukaan, siitä ei kiinnostu kukaan. Samoin käy, kun yritystä ja sen tuotteita ei tuoda esiin oikein ja oikealle kohderyhmälle. Viimeistään ikävä sosiaalisen median kirjoittelu saa tuloskäyrät kaakkoon.

Enerzia Koulutus ja Viestintä auttaa yrityksiä tavoittamaan asiakkaat oikeanlaisella viestinnällä. Koulutan ja konsultoin sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä, valmennan yrittäjiä, esimiehiä sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöstöä esiintymis- ja vuorovaikutustaidoissa, autan brändin kirkastamisesssa sekä teen tolkullisia tekstisisältöjä eri kanaviin. Hoidan myös yrityksenne mediasuhteita ja some-viestintää sekä laadin viestintä- ja markkinointisuunnitelmia.

Eila Aalto

”Olen Eila Lokka, viestintäalan ammattilainen, kouluttaja ja toimittaja. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus yritysviestinnästä tiedottajana ja viestintäkonsulttina sekä kouluttamisesta eri oppilaitoksissa.

Olen työskennellyt myös copywriterinä sekä lehti-, radio- ja verkkotoimittajana. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, tiedottaja (MTi), opettaja (Pdt, PGCE) sekä yrittäjä (yrittäjän at).
Kirjoittamiini teksteihin voit tutustua mm. Editori.fi-asiantuntijapalvelussa.”

Eila Lokka, Enerzia

Pin It on Pinterest

Share This